Cauta in stiri

RSS Feed

oferte

Garantie noua de cinci ani la Victory

10.02.2009
Foto ©:

Victory Motorcycles ofera acum la toata gama sa de motociclete tip cruiser si touring o noua garantie de cinci ani, oferta disponibila in toata reteaua de dealeri autorizati ai marcii.

Intretinerea redusa, puterea mare si fiabilitatea au fost atuurile cu care Victory a rezistat pe piata in ultimii zece ani, avand la activ peste 50.000 de motociclete vandute.

"Brandul Victory Motorcycles are o valoare extraordinara pentru detinatorii marcii." a declarat Mark Blackwell, vicepresedinte si manager general al companiei. "Valoarea noastra de revanzare este in concordanta cu cea a liderului de pe piata, si Victory se afla in topul graficelor de satisfactie a clientilor cu 95% a gradului de satisfactie a proprietarilor. Muncim mult pentru a ne asigura ca fiecare motocicleta Victory este construita la cele mai inalte standarde, iar noua garantie extinsa este modalitatea noastra de a impartasi increderea pe care o avem in produsele noastre."

Oferta este valabila doar pentru motocicletele Victory noi, cele vandute de la 1 ianuarie 2009 vor fi incluse retroactiv in acest program. Garantia oferita de producator este trasferabila de la un proprietar la altul, fiind de asemenea valabila doar in Statele Unite ale Americii si Canada.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.