Cauta in stiri

RSS Feed

test ride

Gas Gas Test Day la Arad

04.03.2010
Foto ©: Patrick Moto

All Moto Wear, cel mai nou magazin partener Patrick Moto, organizeaza un test cu motociclete Gas Gas. Acesta va avea loc pe 14 martie la ora 11:00, in comuna Ghioroc din judetul Arad, in locatia La Konac.

Toti motociclistii vor avea posibilitatea sa descopere capacitatile urmatoarelor modele de hard enduro: EC 200 Six Days (2009) , EC 250 Six Days (2010) si EC 300 Racing (2010).

Doamnele, domnisoarele si copiii sunt incurajati sa incerce un model de trial, de 50 cmc, Gas Gas TXT Boy 50 (2009). Cei care privesc trialul ca pe o provocare, vor putea sa isi testeze abilitatile cu un Scorpa de 125 cmc.

Toate acestea se vor intampla pe un traseu amenjat de Patrick Boissy, ziua incheindu-se cu o petrecere organizata de enduristi pentru enduristi.

La eveniment au confirmat deja participarea Ervin Zsolt Kovacs, dublu campion national si est european de enduro E2 si Tudorel Cristea, vice-campion est european si campion national la enduro E3, fiind asteptata si participarea Sorinei Sandu, reprezentanta Romaniei in Campionatul European de Enduro!

Ziua de test Gas Gas va fi precedata de lansarea oficiala a magazinului All Moto Wear, partener Patrick Moto, importatorul in Romania al motocicletelor Gas Gas. Evenimentul se va desfasura vineri, 12 martie, incepand orele 14, in Arad, pe Calea Radnei, nr. 264.

All Moto Wear & Patrick Moto

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.