Cauta in stiri

RSS Feed

website nou

Gazolin.ro - in curand magazinul online pentru motociclisti

11.11.2008
Foto ©: Gazolin.ro

Gazolin.ro, unul din cele mai mari magazine online pentru motociclisti, se pregateste pentru deschidere cu peste 10.000 de produse si lanseaza microsite-ul de prezentare www.Gazolin.ro

"Desi piata de echipamente si accesorii moto este in plina crestere, canalul online este subdezvoltat in Romania. Magazinele online romanesti pentru motociclisti au aparut ca extensii ale magazinelor fizice, din pacate, acestea au titlu de prezentare, iar oferta lor este limitata. Gazolin.ro va umple un gol pe o piata in plina dezvoltare", declara Mircea Damoc, director executiv.

Gazolin.ro se prezinta cu peste 40 de marci de echipamente pentru motociclisti, peste 50 de marci de consumabile, piese, anvelope si accesorii pentru motociclete, un total de peste 10.000 de produse.

La Gazolin ai: > Cea mai mare colectie de marci si articole intr-un singur loc. > Informatie de calitate, descrieri detaliate, poze mari, reviewuri si prezentari video, ghiduri de cumparare si utilizare. > Navigare facila, filtrare si sortare dupa caracterisici tehnice, pret. > Actualizarea zilnica a stocurilor, disponibilitatea si timpul de livrare sunt afisate direct in pagina produsului. > Pretul cel mai bun. > Toate modalitatile de plata, online sau la livrare, cash sau cu cardul.

Gazolin.ro va opera pe o platforma de e-commerce proprie, dezvoltata intern de echipa Gazolin. "Vrem sa ne pozitionam ca magazin de referinta pentru motociclisti prin diversitatea ofertei, prin experienta de cumparare pozitiva si prin calitatea serviciului oferit", mai declara Mircea Damoc.

Pe microsite-ul www.Gazolin.ro  vei fi tinut la curent cu activitatea echipei Gazolin pana la lansarea magazinului.

Bookmark and Share
Nu este "primul magazin online pentru motociclisti" by popa on 27.03.2009
Mai sunt cateva zeci... si sunt deschise!!!
Asa este by Paul Motoflash on 27.03.2009
Gazolin nu este cu siguranta primul, ne cerem scuze pentru eroarea strecurata in comunicat. Am corectat.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.