Cauta in stiri

RSS Feed

sondaje de opinie

Germanii, multumiti de motocicletele Triumph

Paul Lozba | 19.03.2009
Foto ©: Triumph

Revista germana Motorrad, impreuna cu alte 12 reviste europene afiliate, a realizat un sondaj anual in care peste 82.000 de cititori si-au exprimat parerea fata de peste 200 de aspecte ale motociclismului. Triumph a reusit sa se claseze in topul mai multor categorii.

Astfel, brandul britanic a reusit sa iasa in topul celei mai importante categorii, satisfactia clientului, 78% din cumparatorii de motociclete noi Triumph declarandu-se “foarte satisfacuti” cu motocicleta lor in timp ce 71% din cei care au achizitionat motociclete de ocazie Triumph au dat acelasi raspuns. Pe locul doi s-a clasat Honda, cu 77% respectiv 58% pentru fiecare categorie mentionata mai sus.

Pentru al doilea an la rand, modelul Sprint ST a fost alegerea numarul unu a cititorilor la categoria touring, in timp ce modelul Rocket III Classic a iesit al doilea in categoria cruiser.

Germania este binecunoscuta pentru productia de motociclete touring iar faptul ca Sprint ST a obtinut cele mai multe voturi la categoria touring pentru al doilea an la rand, este o mare onoare pentru Triumph,” a declarat Paul Stroud, Director Vanzari & Marketing. “De asemenea este foarte multumitor rezultatul deosebit obtinut la sondajul cu privire la satisfactia clientului iar acest fapt nu este doar dovada calitatii produselor noastre dar si a serviciilor exceptionale prestate de reteaua noastra de dealeri,” a mai declarat acesta.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.