Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Guzzi-ul lui Ewan McGregor s-a vandut pentru 22.100£

11.12.2008
Foto ©: MCN

Motocicleta cunoscutului actor britanic Ewan McGregor, ce a fost scoasa la licitatie in scopuri caritabile, a fost vanduta contra sumei de 22.100 de lire sterline, bani ce vor merge direct in Fondul de Urgenta pentru Copii UNICEF.

Actorul din celebra serie Star Wars a anuntat luna trecuta ca isi va vinde motocicleta Moto Guzzi model California Vintage pe eBay, cu scopul de a aduna fonduri pentru organizatia a carui ambasador este din 2004.

Fiona Hesselden de la UNICEF a declarat: "UNICEF ar dori sa multumeasca lui Ewan McGregor pentru ca si-a licitat mult iubita motocicleta, care a adunat considerabila suma de 22.100 lire sterline pentru munca noastra cu, copii din toata lumea.

Acesti bani vor sprijini Fondul de Urgenta pentru Copii UNICEF, ajutand copii precum cei din Zimbabwe sau Republica Democratica Congo care au atat de urgent nevoie de ajutorul nostru in acest moment."

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.