Cauta in stiri

RSS Feed

showroom nou

Harley-Davidson are un nou showroom

06.01.2010
Foto ©: Harley-Davidson Bucuresti

Harley-Davidson Bucuresti a inaugurat noul showroom situat in nordul Capitalei in centrul comercial Baneasa Shopping City, ca urmare a unei investitii de circa 700.000 de euro.

Unicul dealer al marcii americane in Romania isi muta astfel activitatea intr-un complex cu o suprafata totala de 700 mp, din care 500 mp showroom-ul si 200 mp spatiul de service.

Aici vor fi comercializate pe langa motocicletele Harley-Davidson, accesorii, piese de schimb si articole conexe sub numele marcii. Tot aici va fi asigurata activitatea de service autorizat pentru cele doua marci in Romania.

Harley-Davidson Bucuresti se extinde
Mai mult, compania a anuntat ca va deschide un nou showroom in Constanta. Acest lucru se va intampla in luna ianuarie 2010 iar valoarea investitiei va ajunge la circa 100.000 de euro. Suprafata acestei unitati va fi de 120 mp insa nu va dispune de service.

Cifra de afaceri anuala a Harley-Davison Bucuresti este de aproximativ 600 - 700 mii de euro, obtinuta numai din vanzari de motociclete, la aceasta adaugandu-se si serviciile de after-sel si comercializarea de accesorii sub numele Harley-Davidson.

Harley-Davidson Bucuresti via Capital

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.