Cauta in stiri

RSS Feed

aniversari

Harley-Davidson atinge un milion de motociclete produse

03.02.2009
Foto ©:

In ciuda dificultatilor financiare cu care se confrunta, Harley-Davidson are un motiv de sarbatoare deoarece tocmai a scos de pe linia de productie motocicleta cu numarul 1.000.000.

Aceasta onoare i-a revenit unui model XL 883 L Sportster 2009 fabricat in schema de culoare Red Hot Sunglo la uzinele Harley-Davidson din Kansas City.

Desi nu este un model de top, aceasta motocicleta a salvat vanzarile companiei intr-o perioada in care avea nevoie de un produs accesibil pentru a se adresa unui segment mai larg de piata.

Via | Visordown

Bookmark and Share
H-D by Sebi on 06.02.2009
Pai da sa vedem ... articol cu tenta publicitara ? Caci Honda prodce peste 10 milioane de moto/an , Yamaha Suzuki in jur de 5 , si Kawa cam 3,5. Asa ca ce e cu HD ca nu am priceput ?
Ti se pare by gigel80 on 07.02.2009
Mai Sebi, hai sa nu exageram. Ce treaba are Honda cu Harley? Faci comparatii aiurea. Harley-Davidson e cel mai mare producator american de motociclete iar faptul ca a atins un milion de exemplare este un punct de referinta in istoria lor. Mai gandeste-te inainte sa postezi comentarii.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.