Cauta in stiri

RSS Feed

eveniment

Harley-Davidson Demo Tour 2012

Costi Radoi | 08.03.2012
Foto ©: Harley-Davidson

O veste minunata ce anunta atat explozia mugurilor primavarateci cat si a motoarelor turate, este Harley-Davidson Bucharest Truck Tour 2012. Sincer eu astept cu sufletul la gura noul Softail Slim, datorita acelui look sporty-aggressive, care e total pe gustul meu. Asa ca, fara prea multa vorbarie din partea mea, iata cum suna invitatia celor de la Harley-Davidson:

"La sfarsitul lunii martie Harley-Davidson Demo Tour revine în România, pentru un weekend ce se anunta din nou remarcabil pentru toti iubitorii motociclismului. Ingredientele evenimentului vor fi 23 de motociclete, alese dintre cele mai noi modele Harley-Davidson, buna dispozitie si spiritul de libertate al legendarei marci. Printre modelele consacrate, vor fi disponibile pentru ride-test noul Softail® Slim™, noul Sportster® Seventy Two™, Softail® Blackline™ dar si deja celebrele Electra Glide® sau modelul V-Rod™ ajuns la editia aniversara de 10 ani. Ca in fiecare an, la Harley-Davidson Bucuresti, în Sos. Bucuresti-Ploieati nr. 42-44, veti fi întâmpinati cu prietenie de catre membrii clubului HOG®.

Cei care doresc sa testeze oricare din modelele motocicletelor Harley-Davidson se pot înscrie pentru sâmbata 31 martie sau duminica 1 aprilie, accesand prin link-ul de mai jos, sectiunea speciala dedicata evenimentului:
PROGRAMARE TEST RIDE

IT STARTS WITH A TEST RIDE este o invitatie la libertate si la începutul unei calatorii în universul Harley-Davidson."

In concluzie, nu prea mai am multe de spus, decat ca ne vedem acolo.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.