Cauta in stiri

RSS Feed

premieri

Harley-Davidson premiaza importatorul roman pentru performantele din 2009

16.08.2010
Foto ©: Harley-Davidson Bucuresti

Harley-Davidson Motor Company anunta ca Harley-Davidson Romania este Top Performing Dealership in 2009.

In fiecare an, in cadrul Ceremoniei Anuale a Premiilor Internationale, Harley-Davidson recunoaste meritele dealer-lor sai din lumea intreaga, care ofera in mod constant o experienta remarcabila pentru clientii marcii, cat si servicii la cele mai inalte standarde. Conducerea Harley-Davidson Romania a primit cu mandrie aceasta distinctie prestigioasa in cadrul ceremoniei care a avut loc recent in Las Vegas, SUA.

Numarandu-se printre castigatorii Premiilor pentru Excelenta Operationala si concurand cu nu mai putin de 382 de dealeri de pe trei continente (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), Harley-Davidson Romania isi justifica pe deplin mandria legata de aceasta reusita. In 2009 dealer-ul roman a comercializat 40 de motociclete, in timp ce in primul semestru al acestui an vanzarile au crescut cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 26 de unitati.  

Harley-Davidson a avut lansarea oficiala in Romania in septembrie 2007, iar pana la sfarsitul aceluiasi an a fost inaugurat si showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti, care a devenit rapid o atractie pentru iubitorii marcii de pe tot cuprinsul Romaniei.

Bogdan Bucurescu, director general al dealer-ului Harley-Davidson din Romania, a declarat: “A fost nevoie sa ne extindem, asa ca in decembrie 2009 showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti a fost mutat intr-o locatie mai mare, cu multiple imbunatatiri, situata in zona comerciala Baneasa. Noul showroom are o suprafata de vanzare de 500 mp si este dotat cu service, parcare si un lounge decorat in stilul unui pub american, unde clientii nostri se relaxeaza si pot servi o cafea atunci cand ne viziteaza. Investitia totala s-a ridicat la 700.000 Euro.”

Pana acum, reactiile cu care a fost intampinat noul showroom Harley-Davidson Bucuresti s-au aratat cu totul pozitive, iar Premiul pentru Excelenta Operationala nu este decat o incununare a aprecierii primite.“Ne-am dorit sa castigam acest premiu inca de la inceperea activitatii, cu aproape trei ani in urma”, a mai spus Bogdan Bucurescu, “si odata cu indeplinirea acestui deziderat, el devine un angajament pe termen lung pentru a livra valoare si calitate atat pentru brand, cat si pentru clientii nostri.” Iar acest lucru se intampla fara indoiala, un al doilea showroom Harley-Davidson fiind deschis la Constanta in luna aprilie a acestui an in ciuda climatului economic nefavorabil.

“Din moment ce suntem primul si singurul dealer din tara, am inceput sa construim comunitatea posesorilor de motociclete Harley-Davidson din Romania si ne bucuram sa vedem ca aceasta creste in fiecare an”, a adaugat Bogdan Bucurescu. “Directorul nostru de vanzari, Marcel Chiva este si presedintele HOG Bucuresti (HOG, ‘Harley Owners Group’ este cel mai mare club moto din lume), iar pasiunea lui pentru marca ne-a permis sa reunim o comunitate Harley foarte activa. Noi credem ca succesul nostru depinde in mare masura de capacitatea de a dezvolta o veritabila comunitate pentru clientii nostri, asa ca ne straduim sa le aratam acestora ca Harley-Davidson inseamna mai presus de toate un stil de viata pe care oricine il poate savura, indiferent daca este sau nu posesorul unei motociclete.”

Harley-Davidson Romania

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.