Cauta in stiri

RSS Feed

aparitii in filme

Harley-Davidson Softail apare in noul film Indiana Jones

27.05.2008
Foto ©: Harley-Davidson

Noul film regizat de Steven Spielberg, “Indiana Jones - Regatul craniului de cristal”, ce a fost lansat in Romania in data de 23 mai 2008, contine secvente clasice de urmariri in care apare o motocicleta Harley Davidson.

Motocicleta in cauza a fost initial un Harley-Davidson Softail Springer Classic model 2007 dar i s-au adus modificari pentru a fi in concordanta cu anul 1957 in care se desfasoara actiunea.

Scena il prezinta pe Shia LeBoeuf conducand o motocicleta Harley-Davidson printr-un campus studentesc, avandu-l ca pasager pe Harrison Ford.

Harley-Davidson a pregatit cinci motociclete pentru acest film si s-a implicat activ pe tot parcursul filmarii scenelor. Dupa terminarea filmarilor doua dintre aceste motociclete au fost returnate companiei pentru a fi expuse in Muzeul Harley-Davidson, ce se va deschide in data de 12 iulie in Milwaukee.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.