Cauta in stiri

RSS Feed

filme noi

Hell Ride in curand pe marile ecrane

14.07.2008
Foto ©: Dimension Films

Motociclete, bere si femei. Toate fac parte din ultimul film produs de Quentin Tarantino, Hell Ride, un omagiu adus western-urilor spaghetti de colectie. Scris si regizat de Larry Bishop, acesta prezinta conflictele dintre trei "pistolari" din zilele noastre si o banda rivala de motociclisti.

Larry Bishop joaca rolul motociclistului Pistolero, care alaturi de The Gent (Michael Madsen) si de Comanche (Eric Balfour), pornesc la drum pentru a razbuna moartea iubitei lui Pistolero, Cherokee Kisum (Julia Jones), cauzata de cei din gasca rivala 666. In rolurile unora din membrii gastii de motociclisti joaca Vinnie Jones si Dennis Hopper.

Hell Ride va fi lansat in luna august pe marile ecrane si nu va putea fi urmarit de tinerii sub 16 ani decat cu acordul parintilor avand in vedere scenele foarte violente, continutul sexual, limbajul si consumul de droguri.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.