Cauta in stiri

RSS Feed

declaratii

Honda: planuri de viitor pentru 2010

26.05.2008
Foto ©: Honda

Presedintele si CEO Honda, Takeo Fukui a dat o serie de declaratii referitoare la viitorul companiei in urma carora am aflat lucrurile marete ce se pregatesc pentru urmatorii trei ani.

Potrivit acestuia “Honda va crea motociclete ce vor reflecta caracteristicile unice Honda si care vor depasi asteptarile clientilor”. Din pacate legendarul model RC45 si preferatul multor pasionati Honda nu va fi resuscitat, distrugand astfel toate zvonurile care circulau in legatura cu acest subiect.

Printre altele, Honda va implementa noua sa tehnologie PGM-FI pe absolut toate motocicletele produse, pana la sfarsitul anului 2010. De asemenea compania va investi in adaptarea sistemelor airbag si a franelor anti-blocare (ABS) pe cat mai multe modele proprii. De fapt toate motocicletele Honda de la 250cc in sus (exceptand modelele off-road) vor beneficia de ABS pana la sfarsitul anului 2010.

Pentru piata din India si Tailanda, Honda va lansa un model nou de 100cc ce va avea un cost redus de achizitie si de exploatare, fiind extrem de economic si fiabil. Aceasta motocicleta va fi lansata in curand in Tailanda apoi si in alte tari din Asia.

Pentru piata americana si europeana, Honda va introduce noi tehnologii cum ar fi sistemul Variable Cylinder Management (VCM), ce imbunatateste consumul de carburant, si sistemul combinat controlat electronic ABS (C-ABS), ce sporeste siguranta in conditii de drum cu aderenta scazuta.

La noua fabrica localizata in Ogawa, Japonia, Honda va produce noua generatie ultra performanta de motorizari ecologice ce necesita dotari tehnologice de top pentru a putea fi realizata. Raspunsul companiei in fata trendului ascendent al pretului carburantilor este implementarea strategiei hibride cat mai curand posibil pe toata gama de produse. Nu se stie nimic deocamdata referitor la intentiile companiei de a include si motocicletele de mare capacitate in acest program hibrid.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.