Cauta in stiri

RSS Feed

showroom virtual

Honda Access Europe - site pentru accesorizarea motocicletelor Honda

30.07.2008
Foto ©: Honda

Honda a dezvoltat Honda Access Europe pentru a aduce la un nou nivel experienta browsingului online. Lansat pe 28 iulie, noul site permite vizitatorilor accesorizarea si configurarea motocicletelor fara a trebui sa isi paraseasca locuinta.

In ultimii ani s-a produs o revolutie in modul in care oamenii achizitioneaza produse. Cand acestia vor sa isi accesorizeze motocicleta sau masina, mai intai cauta produsele pe internet inainte de a merge intr-un magazin. Acesta este unul din motivele pentru care noul site va functiona ca un showroom virtual, oferind vizitatorilor un mod incitant de a accesa detaliile produselor Honda, noutatile si informatiile despre companie.

Site-ul contine animatii 3D avansate si tehnologie Flash, este foarte dinamic si usor de folosit. In partea superioara a site-ului se afla un banner Flash ce permite navigarea prin showroom, printr-un simplu click pe orice atrage atentia. Site-ul va fi updatat constant si va contine informatii de ultima ora fapt ce ii va bucura cu siguranta pe toti posesorii de motociclete Honda.

Honda Access Europe

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.