Cauta in stiri

RSS Feed

inaugurari

Honda Safety Institute isi deschide portile

24.09.2009
Foto ©: Honda

Honda Safety Institute (HSI), primul centru european dedicat exclusiv pregatirii pilotilor, si-a deschis portile in Barcelona.

HSI face parte dintr-o retea internationala de 36 de centre similare, prezente predominant in Asia si America de Sud. Pentru extinderea pe batranul continent, Honda a ales Santa Perpètua de Mogoda din Barcelona pentru deschiderea primului centru european de pregatire a pilotilor.

HSI ocupa o suprafata de 25.000 de metri patrati. Aici se afla o cladire cu sali de studiu si o zona de antrenament ce cuprinde un circuit asfaltat, o zona cu suprafete cu coeficienti diferiti de frecare pentru antrenamentul franarilor, un circuit off-road si o zona pentru trial. Centrul a fost proiectat pentru a acomoda 15.000 de participanti pe an si a necesitat o investitie de aproape 4 milioane de euro.

HSI va oferi pregatire practica si teoretica prin intermediul instructorilor experimentati ai Scolii de Soferi Honda, ce are peste 17 ani de experienta si un numar de peste 144.000 participanti.

Pregatirea include 7 tipuri de cursuri: special pentru copii, siguranta la drum, validarea pentru permis, trei tipuri de curs de pilotare (Baza, Mediu si Avansat, in functie de cilindreea motocicletei si experienta pilotilor) si cursul pentru profesionisti.

Programul educational ce se desfasoara la HSI include numeroase tehnici de control al motocicletei, folosindu-se atat antrenamentul practic cat si simulatoarele de pilotare. Toti participantii primesc gratuit la sfarsitul cursului un Manual cu Tehnici de Baza ale Pilotajului (format tiparit si DVD).

Honda garanteaza prin centrul sau modern si prin activitatile variate desfasurate, formarea tuturor participantilor la cel mai bun nivel . Demn de mentionat este si pretul, de la 70 la 100 de euro, ce include folosirea motocicletei si echipamentul de protectie necesar participarii la curs.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.