Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Honda se intoarce la EICMA Milano 2010

28.04.2010
Foto ©: Honda

Honda anunta oficial intoarcerea la Salonul EICMA de la Milano, ce va avea loc in perioada 2-7 noiembrie 2010, dupa ce constructorul japonez a lipsit de la editia din 2009.

Decizia reflecta importanta pietei europene pentru Honda dar in special a pietei italiene de motociclete pentru Honda Europa.

“Alegand EICMA drept cel mai important eveniment european de lansare de produs, Honda isi ia angajamentul de a sprijini fabrica din Atessa, Italia, si centrul de design din Roma,”
a declarat Mark Davies, Manager General al Diviziei Motociclete de la Honda Motor Europe.

Honda a rezervat o suprafata de 1.500mp pentru eveniment si anunta ca la Milano vor fi lansate mai multe modele noi interesante.

“Inca nu putem dezvalui mai multe informatii despre aceste noi produse insa putem confirma ca va fi un mix atractiv de modele noi noute si modele existente ce au suferit modificari importante,” a declarat Harry Cooklin, Communications Manager la Honda Motor Europe.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.