Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

Honda si Yamaha nu vin la EICMA 2009

15.07.2009
Foto ©: EICMA

Salonul de motociclete, biciclete si accesorii EICMA de la Milano, ajuns anul acesta la editia cu numarul 67, nu va beneficia de prezenta a doi importanti constructori japonezi: Honda si Yamaha.

Situatia economica dificila prin care trece industria moto, si nu numai, justifica in mare parte decizia luata de Honda si Yamaha insa nu poate opri lovitura de imagine asupra celor doua marci si eventualele efecte colaterale.

Salonul EICMA 2009 este programat sa aiba loc intre 10 si 15 noiembrie in acelasi impresionant centru expozitional Fiera Milano si isi pastreaza titlul de cel mai mare eveniment de acest gen din Europa.

Oferta de anul acesta consta in 6 pavilioane expozitionale insumand 50.000 de metri patrati, cele mai importante nume care si-au anuntat deja prezenta fiind: Aprilia, Betamotor, BMW, CF Moto, Ducati, Garelli, Harley Davidson, Husqvarna, IXS, Kawasaki, KTM, Kymco, Locatelli, Malaguti, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Polaris, Polini, Sanyang, Sito, Suzuki si Triumph.

Nu vor lipsi nici obisnuitele spectacole demonstrative sau competitiile de enduro, supermoto, trial, freestyle si supercross desfasurate in arenele outdoor MotoLive ce masoara 80.000 de metri patrati. Anul acesta va exista in pavilionul cu numarul 4 un colt special denumit "The Green Planet" dedicat exclusiv noilor tehnologii de propulsie cu zero emisii poluante.

EICMA I via Caradisiac

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.