Cauta in stiri

RSS Feed

aniversari

Husqvarna sarbatoreste 25.000 de motociclete produse

07.10.2009
Foto ©: Husqvarna

La doar cateva zile de la sarbatorirea deschiderii noului Sediu Central Husqvarna, Husqvarna Motocrcyles are din nou un eveniment demn de a fi sarbatorit: atingerea numarului de 25.000 de motociclete produse.

Vineri 2 octombrie 2009 reprezinta o data importanta pentru istoria Husqvarna Motorcycles: a fost ziua in care a fost produsa in fabrica din nordul Italiei de la Biandronno motocicleta cu numarul 25.000 de la achizitia de catre BMW in 1 octombrie 2007. Aceasta achizitie a reprezentat un inceput proaspat pentru brandul istoric Husqvarna iar acum este un nou prilej de sarbatoare care vine imediat dupa inaugurarea noului centru R&D din 21 septembrie.

In timpul ceremoniei oficiale Presedintele Husqvarna Motorcycles, Rainer Thoma, a declarat: „Sunt foarte fericit ca putem sarbatorii un alt eveniment placut la doar cateva zile dupa inaugurarea noului Sediu Central si a Centrului R&D. Aceasta subliniaza dinamica spre care se indreapta compania. In pofida faptului ca anul 2009 este unul dificil pentru intreaga piata de motociclete suntem foarte pozitivi in ceea ce ne rezerva viitorul. Acum avem cele mai bune facilitati pentru a crea si construi produse noi si atractive la cele mai ridicate nivele de calitate si performanta.

Giuseppe Manacorda, Director de Fabrica Husqvarna, a fost de asemenea entuziast in privinta acestui eveniment: „Astazi a fost obtinut un rezultat maret de catre fabrica noastra. Am produs 25.000 de motociclete si motoare de cand Husqvarna a devenit parte a brandului BMW. Suntem foarte mandri de aceasta realizare. A fost investita o mare cantitate de munca in acesti doi ani: liniile de productie au fost imbunatatite in intregime, am instalat un nou serviciu de verificare a calitatii si segmentul logistic este in faza de reconstructie. In pofida crizei economice globale care a afectat profund sectorul nostru de activitate, compania a decis sa continue investitiile de energie si capital pentru a fi dotata cu cele mai noi tehnologii de productie astfel incat sa joace un rol de lider printre producatorii europeni de motociclete si motoare. Este remarcabil si faptul ca aceasta investitie a fost realizata in zona Varese, cunoscuta in mod traditional pentru standardele profesionale ridicate ale locuitorilor.

Dupa incheierea procesului de productie a celei de-a 25.000 motociclete, un model TE 450 2010, toti muncitorii din productie au realizat o poza de grup alaturi de presedintele Rainer Thoma si Giuseppe Manacorda, directorul fabricii Husqvarna.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.