Cauta in stiri

RSS Feed

inaugurari

Inaugurarea noului show-room Dual Tours - Yamaha

24.10.2008
Foto ©: Dual Tours

Saptamana aceasta a avut loc inaugurarea show-room-ului Dual Tours - Yamaha  & US-CARS.RO localizat in Sos. Pipera nr. 48, sector 2, fosta Fabrica de Mobila PIPERA, vis-a-vis de autobaza Pipera.

Desi pentru public, noul sediu a fost deschis oficial la 1 octombrie, acest eveniment a fost rezervat in exclusivitate reprezentantilor mass-media si mai ales vedetelor, pasionate si practicante de sporturi cu motor. Acestia, impreuna cu Cristian Muresan, Presedintele Federatiei Romane de Motociclism si Gabriel Olariu, Secretar General al FRM au tinut sa le fie alaturi managerilor Ciprian Popescu si Dan Tatoiu, ambii multimpli campioni la motocross si enduro.

Astfel, Dani Otil, Tavi Colen si Marian Ionescu, liderul formatiei Directia 5 au sosit calare pe propriile motocicletele. Daca Tavi si Marian sunt pasionati de modele chopper, Dani prefera “sportivele”, mai précis modele enduro si motocros. Cu toate ca a venit cu noua sa achizitie – un BMW G650 Xmoto, firma a carui imagine a devenit alaturi de Mihaela Radulescu, el a tinut sa taie panglica show-room-ului Dual Tours - Yamaha & USCars.Ro alaturi de mentorul si antrenorul sau, Ciprian Popescu. Ori de cate ori are timp liber, Dani se antreneaza pe Circuitul de Motocros de la Ciolpani, impreuna si cu fratii campioni Adrian si Julian Raduta.  Si alte vedete au participat la inaugurare - Silvia Dumitrescu, Carmen Plesea (Agentia KAO Fashion), Oana si Viorel Lis sau actorul Gabriel Fatu,

Investitia Dual Tours - Yamaha  & US-CARS.RO se ridica la 200.000 de euro, iar suprafata este de 600mp, acesta fiind cel mai mare show-room. Dual Tours powered by motociclete.com.ro  a preluat recent compania Motor Unu SRL si va fi distribuitor oficial in Romania al castilor Lazer al echipamentelor si accesoriilor Dainese si echipamentelor Gaerne.

Data fiind evolutia pietei moto din Romania, dar si nevoia de a prezenta toata gama Yamaha alcatuita din motociclete, scutere, ATV-uri, snowmobile, generatoare, Jet Ski-uri, accesorii sau motoare de barca am hotarat sa investim pentru a face fata cerintei clientilor nostri, care devin tot mai pretentiosi” a afirmat Ciprian Popescu, organizatorul unor evenimente in premiera pentru Romania - doua etape de Campionat Mondial de Supermoto (2003 si 2004), o etapa de Campionat Mondial de Motocros cu Atas (2003) si o etapa de Campionat Mondial MX3 (2004).

Vom oferi servicii de consultanta si finantare, piese de schimb si accesorii, servicii de garantie si post garantie prin service-ul propriu dezvoltat conform standardelor Yamaha la nivel mondial. Se vor efectua zile de teste cu diverse modele si vom organiza cursuri de pilotaj enduro la circuitul de la Ciolpani si tehnici de pilotaj pe circuitul AMC Kart Tunari” a mai declarat acesta.

 Dual Tours - Yamaha este importator in Romania al urmatoarelor marci: Putoline Oil (uleiuri si cosmetice moto), GoldFren si Moto Master (discuri si placute de frana), HyfloFiltro si Twin Air (filtre de ulei si aer), Leatt Brace (protectii de gat), Asterisk (genuchere), Engine Ice (lichid de racire), Renthal (pinioane, foi, ghidoane si lanturi), KYB. Peste 200 mp sunt destinati expunerii celor 50 branduri de echipamente moto, casti, cizme, accesorii pentru motociclete si motociclisti, service-ului moto fiind echipat la nivel de top pentru a oferi servicii de calitate.

Dual Tours

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.