Cauta in stiri

RSS Feed

INTERMOT 2012

In doua saptamani plecam la Koln

Nelu Banica | 13.09.2012
Foto ©: EICMA

2012 este anul cand vom avea doua expozitii internationale de moto de mare anvergura: INTERMOT la Koln si EICMA la Milano. Primul va fi INTERMOT, in perioada 3-7 octombrie (adica peste doar doua saptamani) si se anunta la fel de cuprinzator ca si in editiile precedente. Expozitia va fi deschisa de la 09:00 la 18:00 cu o prelungire de program vineri, cand se va inchide la 20:00. Expozitia va acoperi o suprafata de peste 110 000 mp distribuiti in hale si in exterior, cu standuri de prezentare, trasee de test, terenuri de stunt si alte atractii. Lista expozantilor s-a inchis inca din anul trecut, fiind contorizati peste 1 000 de firme din peste 40 de tari. Ca si in editia precedenta, sunt prevazute expozitii tematice pe domenii ca moto/scutere electrice, concurs de Custom Bike (motociclete si scutere), airbrush, siguranta rutiera si turism moto.

Expozitia de la Milano isi va deschide portile la miijlocul lunii noiembrie, 15-18, marcand editia cu numarul 70 dar despre asta vom vorbi du pace ne intoarcem de la INTERMOT.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.