Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

Inovatii tehnologice, design indraznet si multi cai putere cu noile motociclete YAMAHA

18.04.2008
Foto ©: Motoflash

Motodynamics Romania prezinta in premiera cele mai noi modele Yamaha in cadrul Salonului Moto si Accesorii 2008 care se desfasoara in perioada 17 - 20 aprilie la Complexul Prisma 2.
Pasionatii cailor putere pe doua roti vor putea admira noua Yamaha YZF R6 dar si modelul WR250X. Iubitorii de calatorii vor fi incantati sa descopere XTZ660 Tenere iar cei care au ales ca mijloc de locomotie scooterul, vor fi cuceriti de T-MAX /ABS.

YAMAHA YZF R6
Echipat cu cea mai avansata tehnologie, abordand un design minimalist si agresiv alaturat unui motor fenomenal si completat de un sasiu provenit direct din lumea curselor, noul R6 reprezinta un salt urias in clasa motocicletelor de inalta performanta. Noul R6 este dotat cu inovatii tehnologice de ultima ora, precum YCC-T (acceleratie electronica pentru o sensibilitate si un control suprem) sau YCC-i (sistem de admisie variabila pentru putere si cuplu motor sporit).
 
XTZ660 Tenere
Tenere este o motocicleta gandita pentru a face inconjurul lumii. Trenul de rulare este proiectat sa faca fata cu brio atat asfaltului, cat si terenului accidentat. Calitatatea fabricatiei si fiabilitatea sunt la cele mai inalte cote si alaturi de rezervorul de 22l fac din noul Tenere o motocicleta in care poti avea incredere, in orice parte a globului te-ai afla!
 
WR250R
Noua creatie Yamaha beneficiaza din plin de knowhow-ul ce a facut din Yamaha o castigatoare in numeroase campionate off-road. Are componente de top, puterea si durabilitatea necesare sa faca fata celor mai dure evenimente enduro, dar in accelasi timp in stare sa ofere aceeasi senzatie si in drumurile cotidiene.
 
WR250X
Yamaha are reputatia de a darama barierele si a duce lucrurile la extrem. WR250X este un supermoto fara compromis bazat pe seriile WR-F si YZ-F, conceput pentru distractie extrema pe strazile orasului. Beneficiaza de un motor ce are zona rosie la 10.000 de ture, un cadru de aluminiu si o suspensie de competitie ce va vor duce abilitatile de pilotaj la nivelul urmator.
 
YZF-R 125
Destinat tinerilor piloti si conceput de inginerii Yamaha cu intentia de a aduce calitatea si performantele fratilor mai mari in clasa 125cc, noul YZF beneficiaza de un motor de inalta clasa, cu injectie electronica conceput de acceasi  echipa de ingineri ce a stat la baza propulsoarelor pentru seria R (R6 si R1).
 
T-MAX / ABS
Noul T-Max este echilibrul perfect intre putere si frumusete. Fiecare element nou a fost gandit in spiritul performantei si al confortului pentru a oferi o experienta de pilotaj unica. Modificari ca noua roata fata de 15", noua furca fata cu diametrul jambelor sporit, rezervorul de 15 litri capacitate, noua forma a seii si a parbrizului, noul concept al evacuarii si cele 5 kilograme in minus intaresc imaginea lui T-Max de lider al categoriei maxiscooter.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.