Cauta in stiri

RSS Feed

importarori noi

Inter Motorcycle, noul importator Arai

05.02.2009
Foto ©: Arai

Compania Inter Motorcycle, membra a companiei Autoitalia Group, importatorul oficial al motocicletelor si scuterelor marca Honda in Romania, va incepe din acest an si comercializarea produselor marcii Arai.

De mai bine de cinci ani Inter Motorcycle v-a obisnuit cu produse de top, ale unor producatori recunoscuti pe plan mondial ca unii dintre cei mai buni. Astfel, pentru echipamente din piele Arlen Ness si Berik, pentru ghete Sidi sau pentru sisteme de evacuare Arrow, Inter Motorcycle este locul in care trebuie sa vii.

Adaugarea brandului Arai in portofoliul Inter Motorcycle vine ca o confirmare si, totodata, ca o incununare a eforturilor companiei de a oferi clientilor si partenerilor o gama variata de produse si servicii de calitate.

De mai bine de 50 de ani Arai reprezinta standardul sigurantei si al confortului, regasit in fiecare dintre castile produse manual in Japonia. Atentia acordata fiecarui detaliu, specifica civilizatiei nipone, a fost probabil ingredientul principal al retetei care a dus la succesul Arai in lume. Fie ca vorbim despre functionalitate, aerodinamica sau confort, Arai reprezinta un etalon de calitate. Faptul ca numerosi piloti din competitiile de top au ales Arai, confirma inca o data nivelul tehnologic atins de producatorul nipon.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.