Cauta in stiri

RSS Feed

competitii enduro

International Enduro Festival Transylvania - Editia a II-a

05.07.2010
Foto ©: DBZ

A doua editie a International Enduro Festival Transylvania (IEFT)  se va desfasura la Ciumani in judetul Harghita, pe 27 - 29 August 2010. Acest eveniment a fost creat de Patrick Moto pentru ca tu sa explorezi alaturi de prieteni ultimele paduri virgine ale Transilvaniei!

Ce te asteapta la IEFT:
Vineri, 27 august,  enduro test, impecabil trasat de Patrick Boissy, in imediata apropiere a cabanei Marci, unde va fi ridicata  si tabara de baza. Traseul se afla la doar cateva sute de metri de Cabana Marci, (30 de locuri), la poalele partiei de ski Ciumani. Aici se face receptia pilotilor si tot  aici se va pregati paddock-ul.

Sambata, 28 august, se pleaca intr-o tura pe munte, pe un traseu creionat pentru trei categorii de rideri: “Castraveti” (incepatori), “Johnny Bravo” (intermediari) si “Bull” (avansati). Cei dornici sa-si masoare performantele au posibilitatea sa-si vizualize timpii de pe Enduro Test, care este cronometrat. Pentru ca nu este vorba de un concurs ci doar de un prilej de relaxare intre prieteni enduristi, singurul Check Point de pe traseu, a fost transformat in “Ciuc Point”, unde se va servi licoarea omonima. Locatia? Secreta, dar cu siguranta va pica la tanc!

Duminica, 29 august, ultima zi de festival este rezervata unei plimbari relaxate, cu vizionarea unor peisaje care iti taie respiratia, avand ca posibil punct final Izvoru Muresului.

Singura regula a International Enduro Festival Transilvania: Nu exista reguli, decat cele de bun simt! Ok, mai exista o regula: Vei bea bere!

International Enduro Festival Transilvania 2009
Prima editie a evenimentului organizat de Patrick Moto a fost un real succes. Peste 70 de enduristi veniti din toate colturile Romaniei, dar si din Ungaria, asa cum a fost campionul maghiar Peter Katai, sau chiar din Slovacia s-au distrat de minune in cele trei zile de festival. O zi la IEFT inseamna munca multa pe traseu, inconjurat de prieteni, urmata de relaxare, muzica rock, bere si povesti fara de sfarsit. Cu alte cuvinte, atmosfera!

Pentru mai multe detalii legate de participarea la acest eveniment, acceseaza site-ul Dirt Bike Zone.

Bookmark and Share
....... by Vlad on 31.08.2010
ati afisat pozele din 2010 de la IEFT ca nu le vad si nici nu le gasesc?
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.