Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Intrunirea Bukowina Motor Club 2008

03.08.2008
Foto ©: Bukowina MC

Clubul Bukowina MC din Radauti, organizeaza in weekend-ul 15-17 august 2008, cea de-a doua editie a intrunirii Bukowina Motor Club 2008.

Locatia evenimentului este Popasul Podu' Vladichii situat la intrarea in Radauti dinspre Suceava. Accesul pentru toate cele trei zile de festival se va face contra unor sume deocamdata comunicate neoficial: motocicleta cu 2 pasageri - 30 RON, motocicleta cu un singur pasager - 20 RON iar cei care vin sa vada concertele sau doar sa se plimbe printre motociclete - 15 RON.

Nu vor lipsi activitatile specifice unei intruniri adevarate: parada moto pana la Pasul Palma, stunt show, metal show, tattoo show, concursuri distractive, striptease si multe alte surprize. Vor concerta: Sir Blues Vali Racila, Bucovina, Piatra, Corbus Albus, Doll, Serzevyi Napad, Monro, Shadowsong, Sirius, Cod si Truda.

Organizatorii anunta motociclistii din Ardeal sa nu vina prin Campulung Moldovenesc - Palma deoarece podul din localitatea Marginea este rupt de viiturile cauzate de recentele inudatii din zona.

Bookmark and Share
foarte tare by arina on 12.08.2008
bukowina motors e fff tare!!nci nuj ce sa ma zic.....e ceva de neinlocuit
ceva tare by arina on 14.08.2008
am fost anu trecut la bukowina motors si mi s'a parur destul de tare...adik nah...meruta sa mergi si sa vezi motociclisti si mai ales sa asculti muzica rock...tineti'o tot asa!!!
Foarte frumos! by Paul on 24.09.2008
Nota 10 organizatorilor pentru efortul depus. O organizare cum rar vezi la o intrunire moto. Excursia pana la Palma a fost cireasa de pe tort! La mai mare!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.