Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Bukowina Motor Club - Radauti 2009

04.08.2009
Foto ©: Bukowina Motor Club

Ajunsa la editia cu numarul trei, intrunirea motociclistilor de la Radauti organizata si anul acesta de Bukowina Motor Club se va desfasura in perioada 14-16 august intr-o noua locatie, diferita de cea din 2008, amplasata la iesirea din oras spre localitatea Volovat pe partea stanga.

Petrecerea se va tine in Complexul Strand la Piticu', surpriza de anul acesta reprezentand-o prezenta unui bazin cu apa unde participantii se pot racori pe parcursul zilelor calduroase de festival.

Atmosfera va fi intretinuta de numeroasele formatii rock care vor urca pe scena: Bucovina (Iasi), Truda (Cluj), Cash (Cluj) si Piatra (Suceava), in deschiderea carora vor canta Skepsis (Iasi), Shadowsong (Suceava), Ten Years Gone (Iasi) si Qasar (Suceava).

Nu vor lipsi nici obisnuitele concursuri din timpul zilei, mancarea traditionala bucovineana sau parada moto de sambata care se va desfasura pana la Pasul Palma.

Organizatorii ii asigura pe toti cei care intentioneaza sa-i onoreze cu prezenta ca noua locatie va fi semnalizata corespunzator, indiferent de traseul acestora pana la Radauti, si ca nu vor plati mai mult decat anul trecut la intrare.

Bookmark and Share
MotorFEST by Feline on 08.08.2009
Va asteptam la RADAUTI ! Anu trecut a fost prea fain anu asta va fii si mai fain GO GO GO ! ! !
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.