Cauta in stiri

RSS Feed

Parada si concerte

Iubim 2 Roti, eveniment pentru bikeri si automobilisti

Ana Maria | 16.04.2013
Foto ©:

"Iubim 2 Roti". Acesta este numele evenimentului organizat de Free Riders impreuna cu Primaria Capitalei, cu sprijinul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti.

Evenimentul va avea loc pe data de 27 aprilie si va demara cu o parada a vehiculelor cu doua roti pe traseul Parcare B Romexpo - Soseaua Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - Bulevardul Libertatii - Piata Constitutiei.

Pentru ca impactul sa fie simtit de automobilisti, parada va fi impartita pe grupe, astfel la ora 13:00, vor iesi pe strada motociclistii, iar la ora 15:00 vor porni ciclistii.

Pe parcursul intregii zile vor avea loc concerte (Sanctuar, Aquila, Psychogod, Antheos, Reborn, Fara Vise, The R.O.C.K., Trooper, Cargo), moto stunt show, expozitie custom bike in Piata Constitutiei.

Gandit ca o campanie de constientizare a existentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fara nicio discriminare (biciclete, mopede sau motociclete), evenimentul isi propune "sa educe participantii la trafic in spiritul respectului reciproc", se precizeaza pe pagina de socializare Iubim 2 roti.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.