Cauta in stiri

RSS Feed

website nou

Kawasaki si-a relansat site-urile europene

25.04.2008
Foto ©: Kawasaki

Kawasaki Motors si-a relansat toate site-urile sale europene acestea avand o noua grafica imbunatatita.

Noul website are un design curat, usor de navigat intr-un stil web 2.0. Ca de obicei, Kawasaki sta excelent la capitolul fotografii, prezente din abundenta pe tot site-ul in dimensiuni generoase.

Kawasaki pune accent pe motocicletele off-road acestea fiind puse acum in evidenta printr-un buton dedicat chiar din prima pagina a fiecarui site.

Din pacate, in pagina de lansare www.kawasaki.eu nu gasim si Romania in lista tarilor, intrucat nu avem un importator oficial al marcii japoneze.

www.kawasaki.co.uk

Bookmark and Share
Siteuri europene Kawasaki by GiGi on 08.07.2008
Kawasaki nu este importat oficial in Romania. Documentati-va un pic inainte de a face afirmatii. Multumesc.
am nevoie de ajutor by ionescu ioan on 08.10.2008
salutare am o problema miam avariat motocicleta KAWASAKI NINJA ZX750P an fab 1998 si firma de asigurari mi-a cerut pretzl motocicletei la data respectiva pentru a putea sa-mi bage uzura shi sa pot sa-mi recuperez o parte din bani. si mai am una in cazul in care as vrea sa dau in judecata pe persoana care ma accidenta ash castiga daca aceeasta e decla rata vinovata la politzie etc etc.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.