Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

KTMeet 2010, in acest week-end la Brezoi

09.06.2010
Foto ©: C.S. Panic Squad

C.S. Panic Squad Cluj-Napoca, in colaborare cu Free Bike Team Ramnicu. Valcea si Authentic Spirit, cu sprijinul Primariei si Politiei Brezoi, va aduce in weekendul 11-13 iunie 2010 a doua editie a intrunirii KTMeet.

Astfel, toti fanii firmei austriece sunt asteptati la Brezoi, la confluenta Lotrului cu Oltul, pentru intalnirea anuala KTM. Valea Lotrului este o zona superba si abia asteapta sa fie explorata. Locatia este o tabara imprejmuita, cu zona de campare, bucatarie utilata (in podul careia se poate si dormi), baie si dusuri.

Fiind o intalnire prieteneasca, participarea este gratuita. Cei care se vor remarca prin aptitudini si spirit de motociclist vor fi rasplatiti cu ochelari Ariete si produse Motorex.

Organizatorii vor mai pune la bataie 25 de premii Motorex , constand in seturi de intretinere lant, prin tragere la sorti, iar toti cei care se vor prezenta cu motocicleta KTM in dotare vor primi tichete de reducere 15% pentru comenzi de piese si consumabile la Authentic Spirit, dealer KTM.

Pentru mai multe detalii, harta locatiei si inscrieri, accesati site-ul Panic Squad.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.