Cauta in stiri

RSS Feed

aniversari

Lazer va sarbatori 90 de ani de existenta

05.12.2008
Foto ©: Lazer

Inceputa ca o afacere de familie in 1919, Lazer este cea mai veche companie producatoare de casti de protectie care inca isi desfasoara activitatea.

Peste 300.000 de casti marca Lazer au fost realizate de la debutul companiei belgiene si pana in prezent, respectand mereu cele mai inalte standarde de calitate ale fiecarei vremi.

Alexander de Vos van Steenwijk, presedintele  Lazer-Cross H.M., a declarat ca anul viitor va fi unul deosebit de important pentru Lazer:

"Pentru a sarbatori in 2009 cei 90 de ani de activitate vom prezenta un numar mare de noutati, atat din punct de vedere tehnic cat si al designului."

"Au fost necesare sute de ore pentru ca echipele noastre sa implementeze aceste inovatii, spre satisfactia dumneavoastra, a clientiilor nostri care purtati marca noastra. Va suntem recunoscatori."

"Inovatia acestui an este cu siguranta SuperSkin, probabil cea mai importanta schimbare de la inventia castii integrale in anii 60." a incheiat acesta.

Via | Caradisiac Moto

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.