Cauta in stiri

RSS Feed

inaugurari

Marea deschidere a muzeului Harley Davidson

07.05.2008
Foto ©: Pentagram

Noul muzeu Harley Davidson isi va deschide portile pentru prima data, marea deschidere fiind programata pentru data de 12 Iulie. Biletele vor fi disponibile online inca din 20 Mai. Se pare ca va fi un loc interesant atat pentru pasionatii marcii cat si pentru motociclistii de rand.

Muzeul Harley Davidson, situat pe o suprafata impresionanta de 12.000 mp in Milwaukee Menomonee Valley, va fi inaugurat printr-o ceremonie in stilul caracteristic programata la ora 10 am si va ramane deschis 364 de zile pe an. Acesta gazduieste peste 450 modele fabricate de-a lungul celor 105 ani de experienta cat si sute de mii de exponate relevante din arhiva companiei, nedisponibile publicului pana acum.

Un tur al muzeului va costa 16 $ pentru adulti, 12 $ pentru studenti si pensionari, 10 $ pentru copii (intre 5-17 ani) iar copii sub 5 ani vor beneficia de intrare gratuita insotiti de un adult. Biletele pentru marea inaugurare si perioada urmatoare vor fi disponibile online la adresa www.h-dmuseum.com/tickets incepand cu 20 Mai.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.