Cauta in stiri

RSS Feed

campanii anti-accidente

Marsul Motociclistilor Fairplay

31.03.2009
Foto ©: Autoshow

Revista Autoshow, a ajuns la finalul campaniei de responsabilizare pentru siguranta motociclistilor in trafic - Mobilitate. Timp sau viata?. Pentru a relua si a intari mesajele campaniei, Autoshow organizeaza Marsul Motociclistilor Fairplay duminica, 12 aprilie.

Plecarea se va face incepand cu ora 11.00 de la Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente (SMAEB), in compania reprezentantilor de la Politia Capitalei. Traseul este simplu: Romexpo – Piata Constitutiei – Romexpo. Campania si Marsul Motociclistilor Fairplay militeaza pentru diminuarea numarului victimelor rezultate din accidentele rutiere.

Campania “Mobilitate. Timp sau viata?” a fost initiata la inceputul anului 2009 de revista Autoshow si este sustinuta de Politia Capitalei prin directa implicare a Comisarului Christian Ciocan, Purtator de Cuvant si Sef al Biroului de Informare si Relatii Publice, de Comunitatea Motociclistilor din Romania, de Trustul de presa Burda Romania si de Scoala de Soferi Teo.

Aceasta campanie face parte din proiectul national “Fairplay in Trafic”, demarat de revista Autoshow si care se va desfasura in perioada iulie 2008 - decembrie 2009. Seria actiunilor “Fairplay in Trafic” a fost recunoscuta la nivel european, Burda Romania fiind, in acest sens, singurul trust de presa din Romania ce a semnat, in data de 18 septembrie 2008, Carta Europeana a Sigurantei Rutiere.

Astfel, Marsul Motociclistilor din data de 12 aprilie se va desfasura sub egida Uniunii Europene, in campania pentru reducerea numarului de accidente rutiere si cresterea securitatii traficului.

Sursa: Ziare.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.