Cauta in stiri

RSS Feed

studii

Mersul pe motocicleta si impotenta

27.11.2008
Foto ©:

Canberra Times, un prestigios ziar din Australia, a publicat recent un studiu conform caruia mersul pe motocicleta poate cauza impotenta si probleme urinare datorita faptului ca vibratiile motorului afecteaza nervii din zona pelviana.

Experimentul stiintific s-a desfasurat asupra unui grup de 230 de motociclisti sub atenta observare a unei echipe de doctori cercetatori din Japonia.

Subiectii au condus motocicletele personale pentru trei ore in fiecare weekend pe tot parcusul studiului, 70% dintre acestia avand la final probleme de erectie sau de vezica.

Din concluziile raportului de observare a mai reiesit: "Vibratiile motorului au cauzat de asemenea o scadere de crestere a doi hormoni din vezica si prostata avand legatura directa cu relaxarea vezicii. Toti barbatii ar trebui sa evite statul pe seile tari de bicicleta sau motocicleta, mai ales pe cele subtiri, cu margini dure, pentru perioade lungi de timp ca sa previna compresiunea muschilor din zona pelviana."

Via | Two Wheels Blog

Bookmark and Share
o ho ho by gonzales on 27.11.2008
aviz enduristilor !
chestie de prioritati by Stefan on 27.11.2008
Cum sa se mai gandeasca la femeie? Se gandeau la plimbarea pe care au facut-o, la plimbarea pe care de abia asteapta sa o faca, la conservarii care le-au taiat calea, la peisaje, la un tzacanit din motor pe care li se pare ca l-au auzit cand au schimbat a doua mai brusc...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.