Cauta in stiri

RSS Feed

NOU:Michael Dunlop a semnat cu BMW pentru 2014

Michael Dunlop a semnat cu BMW pentru 2014

Ciprian | 19.02.2014
Foto ©:

Michael Dunlop a confirmat oficial ca va conduce BMW S1000RR la Isle of Man TT cat si pentru celelalte competitii internationale.

Tanarul de 24 de ani a semnat un contract cu BMW Motorrad UK si Stuart Hicken’s Hawk Racing, din partea echipei Buildbase BMW BSB, ei si-au unit fortele pentru programul de curse in 2014.

Michael Dunlop a spus : “Sunt multumit pentru faptul ca am semnat cu o echipa atat de puternica si competitiva. Bmw S1000RR sigur poate tine pasul pentru TT, cu experienta mea si suportul celor de la BMW Motorrad Motorsport si Hawk Racing, stiu ca putem reusi.”

“Chiar m-am gandit sa nu fiu prezent anul acesta, dar am gasit o echipa in care ma simt confortabil si datorita suportului BMW Motorrad Motorsport, ne transformam intr-o forta de neoprit anul acesta.”

“Suntem extrem de multumiti ca am creat o echipa de curse cu o mare experienta” a spus Hicken, seful de echipa BMW/Hawk Racing.

Echipa crede ca va putea atinge rezultatul istoric al lui Georg Meier pentru Senior TT in 1939, cand BMW si-a asigurat primul TT castigat, exact acum 75 ani.

Tags: racing, bmw, motorrad, 2014
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.