Cauta in stiri

RSS Feed

Pilotul polonez a fost gasit mort.

Michal Hernik a murit la Dakar Rally.

Ciprian | 07.01.2015
Foto ©:

Pilotul polonez Michal Hernik a fost gasit mort la Dakar Rally.

Organizatorii au spus ca pilotul de 39 ani pilota un KTM 450 Rally Replica si a fost gasit la 300 metri distanta de traseul din a treia etapa de ieri.

Cauza mortii este necunoscuta deocamdata, “urmele exterioare ale accidentului fiind inexistente”.

Organizatorii au declarat: “Cand cei din staff au detectat pierderea semnalului de pe Iritrack si cand au fost informati ca el nu a terminat stagiul special la ora 15:16 (ora locala), s-a decis cautarea pilotului la 15:23.”

“Un elicopter l-a descoperit pe pilot la 300 metri distanta de traseu. Din pacate, doctorul a putut doar sa confirme decesul pilotului. Intreaga familie Dakar prezinta condoleante familiei lui Michal, prietenilor apropriati si echipei.”

Din partea echipei Motoflash.ro, trimitem sincere condoleante familiei si prietenilor lui Michal.

UPDATE!

Cauza mortii polonezului Michal Hernik de la Dakar Rally o constituie hipertermia si deshidratarea.

Pilotul de 39 ani a fost gasit la o distanta de 300 metri fata de traseu cu casca scoasa din cap, motocicleta neavand semne de accident.

Evenimentul nefericit s-a intamplat in timpul celei de-a treia etape, care a fost pe o distanta de 660 km, de la San Juan la Chilecito , Argentina.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.