Cauta in stiri

RSS Feed

prezentari

Mick Doohan si Robert Muresan la prezentarea Grand Prix One

22.04.2008
Foto ©: Motogp

Legenda MotoGP-ului Mick Doohan si Robert Muresan, singurul pilot roman din Motogp clasa 125 (echipa Grizzly Gas Kiefer), au asistat in acest weekend la  Bucuresti la prezentarea proiectului unui nou complex sportiv international.

Botezat Grand Prix One, complexul este un concept international dezvoltat de compania italiana cu acelasi nume, in prezent fiind in constructie patru astfel de proiecte in Europa si Orientul Mijlociu. Campionul de Formula 1 Jarno Trulli este unul din creatorii conceptului Grand Prix One, acesta fiind implicat in mod activ in dezvoltarea proiectelor. South Pacific Group detine licenta pentru Romania.

Cu o suprafata totala de 227,000 mp, complexul Grand Prix One va include 60,000 mp dedicati unor galerii de shopping si 40,000 mp pentru restaurante, cafenele, locuri de joaca pentru copii precum si o cladire de birouri. Complexul va include si un circuit auto, precum si o suprafata de peste 5000 mp care va include showroom-uri auto. Circuitul auto va fi folosit si pentru competii nationale si internationale auto si moto.

Valoarea investitiei depaseste 250 milioane Euro si va crea peste 2000 de locuri de munca, contribuind astfel la dezvoltarea economica a intregii zone in care va fi amplasat. Se estimeaza un numar de 5 milioane de vizitatori anual.

Mai multe detalii despre complexul Grand Prix One aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.