Cauta in stiri

RSS Feed

concursuri

Miss Moto 2009 in Biker’s Club Otopeni

23.06.2009
Foto ©: Biker’s Club

Biker’s Club Otopeni organizeaza sambata 27 iunie, a doua a editie a concursului Miss Moto, respectand traditia primului concurs care a avut loc in martie anul trecut si care s-a dovedit a fi un real succes.

In concurs vor intra 10 participante iar acestea  vor trece prin mai multe probe de concurs, construite in asa fel incat sa demonstreze ca pe langa frumusete si imaginatie, stau foarte bine si la capitolul indemanare pe 2 roti. Juriul va fi format din reprezentanti ai publicatiilor moto impreuna cu Miss Moto 2008 si reprezentanta salonului de frumusete Geta Voinea.

Catigatoarele vor primi premii constand in echipamente si accesorii moto.

Infiintat in noiembrie 2006, Biker’s Club s-a nascut din dorinta de a creea un loc in care motociclistii sa se simta ca acasa. Situat pe DN1 in Otopeni, un punct important in pornirea pe traseele preferate ale motociclistilor, Biker’s Club intelege cel mai bine nevoile motociclistilor: nevoia unei parcari sigure pentru motocicleta, posibilitatea de a intra in echipamentul de drum fara sa fii privit insistent, o atmosfera destinsa in care toti impartasesc aceleasi valori si pasiuni.

Contact Biker's Club
T 031 805 47 44
M 0721 171 127
office@bikersclub.ro
www.bikersclub.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.