Cauta in stiri

RSS Feed

salon de motociclete

Moto Bike Mania 2008 - Editia a IV-a

07.05.2008
Foto ©:

Incepand de joi, 8 mai, pana duminica, 11 mai, Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara (CRAFT), situat pe Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, va gazdui cea de-a patra editie a Moto Bike Mania 2008.

Manifestarea va reuni cei mai importanti dealeri in domeniu si producatori de motociclete sau ATV-uri, aici putand fi gasite si alte exponate, de la echipamente de protectie pana la piese de schimb si accesorii.

Motto-ul acestei editii este: "Motocicleta - senzatia ta de libertate", iar salonul se va intinde pe o suprafata de 2.000 metri patrati, pe care vor fi prezenti mai mult de 30 de expozanti de renume. Printre brandurile ce vor putea fi admirate in cadrul expozitiei se vor afla: Aprilia, BMW, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha.

In premiera, KTM va aduce la acest salon de profil motocicleta din campionatul mondial GP clasa 125 cmc care a fost pilotata de Tomoyoshi Koyama. Va fi organizat si un test drive, iar pe participanti ii vor astepta si alte surprize. Programul de vizitare al expozitiei este intre orele 11,00 si 19,00, cu intentia de prelungire pana la ora 20,00.

Bookmark and Share
poze de la expo by dj3i on 14.05.2008
video cu poze de la expo http://youtube.com/watch?v=_YRrrZtEAxw
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.