Cauta in stiri

RSS Feed

excursii

Moto Guzzi prezinta Where Eagles Fly

16.09.2009
Foto ©: Moto Guzzi

Mii de kilometri, sase itinerarii, panorame uimitoare, multa distractie si o destinatie speciala, EICMA 2009 Milano. Participa si tu la acest mare eveniment cu Moto Guzzi-ul tau.

„Where Eagles Fly” este un eveniment dedicat fanilor Guzzi si motocicletelor lor in care pe primul loc este calatoria, nu destinatia. Europa va fi strabatuta de sase caravane: Madrid-Milano, Londra-Milano, Amsterdam-Milano, Copenhaga-Milano, Viena-Milano si Napoli-Milano cu multe etape intermediare pentru a da posibilitate si altor motociclisti iubitori ai brandului vulturului sa ia parte la acest eveniment impresionant.

Va fi o experienta unica in stilul Moto Guzzi pe itinerare fantastice care vor uimi si vor da viata placerii calatoriei pe doua roti, fara a neglija confortul. Inregistrare la acest eveniment iti confera asistenta tehnica pentru intreaga ruta, masini si motociclete de escorta pentru caravane, rezervari la hoteluri si o selectie de restaurante rezervate pentru aceasta ocazie. Toti cei care se inregistreaza vor primi un kit personalizat care include o harta rutiera, patch, sticker si o agenda de calatorie.

Mii de kilometri pe drumuri uimitoare intr-o calatorie care incepe sambata 7 noiembrie (in functie de orasul de plecare) si atinge apogeul in 10 noiembrie la a 67-a editie a EICMA, Salonul Expozitional International de Biciclete si Motociclete care se va desfasura in centrul expozitional din Milano. Pentru fanii Guzzi care participa la evenimentul „Where Eagles Fly” este rezervata intrarea in prima zi a targului, zi dedicata in mod normal industriei de profil, distribuitorilor si presei. La EICMA va fi amenajata o zona speciala unde se va realiza primul „Mozaic Moto Guzzi” din istorie, care va fi consemnat in Guinness World Records. Fiecare motocicleta va fi aranjata astfel incat sa contribuie la realizarea logo-ului Moto Guzzi. Seara se va incheia cu o petrecere pentru toti „vulturii” din Europa intr-o locatie rezervata.

Pentru cei care doresc, organizatorii acestui eveniment pot realiza rezervari pentru hotel si restaurant si pentru calatoria de intoarcere in orasul de origine. Pentru detalii suplimentare si inregistrare la acest eveniment vizitati site-ul Where Eagles Fly.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.