Cauta in stiri

RSS Feed

concursuri enduro

Moto XCountry Festival 2010 se muta la Ciolpani pe 28-30 mai

19.05.2010
Foto ©: Moto XCountry

Datorita conditiilor meteo nefavorabile din ultimile zile, organizatorii Moto XCountry Festival au decis sa mute evenimentul la Ciolpani, (langa stadionul de fotbal ) pentru a fi siguri de reusita primului act din cele trei, initial programat pentru Peris! Accesul se face din DN1, la doar 30 de minute de Bucuresti, locatia fiind si mult mai vizibila!

Daca anul trecut editia pilot a concursului Moto XCountry a fost una de success, in ciuda ploilor abundente, anul acesta se anunta un adevarat spectacol. Pentru un maximum de interes din partea concurentilor, cu cele 3 etape ale sale, Moto  XCountry 2010 face parte din Campionatul National de Enduro Cross.

In rest, nimic nu s-a schimbat, Moto Xcountry Festival cauta in continuare un campion si face asta in trei locatii diferite, la mare, la munte si pentru inceput, in apropierea capitalei. XCountry este chiar mai mult decat un eveniment sportiv de prim rang, propunand pasionatilor de motociclete trei intruniri, cu trei concerte rock maraton. Daca pilotii vor avea parte de premii incredibile, publicul este rasfatat cu jocuri si concursuri, campare si parcare moto in zone amenajate, bere si mancare la ceaun, surprize si adrenalina la discretie!   

Sunet si imagine la maximum

Spectacolul va fi filmat cu cel putin 10 camere HD, ce vor fi amplasate pe castile sau motocicletele unor concurenti, vor fi manevrate de cameramani sau se vor afla la bordul celor doua aparate de zbor ce vor survola zona in cautarea imaginilor perfecte.

Daca in ce priveste imaginile am lamurit cum sta treaba, nici cand vine vorba despre sunet Moto Xcountry nu va fi mai prejos. Melodiile trupelor ce vor concerta live pentru voturile voastre, vor razbate pana in sufletele spectatorilor si ale concurentilor printr-un sistem de sonorizare ultra-performant.

Sansa de a deveni campion, pe o motocicleta Gas Gas nou-nouta

Desigur, unul dintre cele mai importante aspecte este fondul de premiere. Acesta va fi extrem de generos, oferind celor mai buni rideri, recompense ridicate in bani sau accesorii si echipamente, totul culminand cu un contract de pilot Gas Gas oferit de Patrick Moto: o motocicleta Gas Gas pusa la dispozitia castigatorului, in urma celor trei etape ale Xcountry, plus un pachet de cursa complet pentru 2011 in campionatele de enduro ale Romaniei, Europei de Est si daca pilotul in cauza demonstreaza ca merita, in Campionatul European de Enduro!

Pachetul de cursa inseamna cauciucuri, uleiuri, revizii, echipament, si antrenamente obligatorii alaturi de cei mai buni piloti de enduro din Romania. Asta, in totala opozitie cu taxa de participare, ce va fi redusa, comparativ cu restul evenimentelor de acest gen.
 
Chiar si mai multe detalii pe www.xcountry.ro!

Scurt si la obiect despre ce sa intampla la Ciolpani pe 28-30 mai
 Sunteti asteptati, cu mic, cu mare, cu utilaju’ din dotare, la etapa a IV-a din Campionatul National de Endurocros, prima etapa de Cupa Xcountry, si prima etapa de Rock Maraton!  Urmeaza apoi Vama-Veche (13-15 August) si Azuga (26-28 septembrie).

Primul Drive Test Gas Gas din zona Bucurestiului

Prietenii nostri de la Enduro Store organizeaza vineri, 28 mai, incepand cu orele 14:00 si sambata dupa orele 17:00, un drive test cu motocicletele Gas Gas. Urmatoarele modele vor fi disponibile la test: EC 250 F (patru timpi, motor de Yamaha WR 250) si EC 300 Six Days (atentie, doi timpi, sa vedeti doar ce le poate pielea).

Pentru ca Xcountry este un eveniment organizat de motociclisti pentru motociclisti, se va putea intra pe traseu cu aceste motociclete! Trebuie in schimb sa aveti un permis de conducere categoria A, prioritate au riderii inscrisi in concurs!

Fara scenarii, fara actori, totul se intampla in fata ta, Xcountry este cel mai mare spectacol moto al primaverii!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.