Cauta in stiri

RSS Feed

importatori noi

Motocicletele Indian ajung in Europa

31.03.2009
Foto ©: Indian Motorcycles

Dupa un an de negocieri, legendarul producator Indian Motorcycle, primul constructor de motociclete din S.U.A., a venit in sfarsit in Europa, primul dealer oficial fiind deschis in Franta.

Astfel pe 20 martie, Indian Motorcycle a anuntat primul sau importator si distribuitor din afara Statelor Unite, acesta fiind reprezentat de compania franceza Paul Chedid Automotive, cu sediul in Paris. Aceasta va fi responsabila de comercializarea si promovarea gamei de motociclete Chief 2009 cu toate cele 4 versiuni ale sale, Standard, Deluxe, Road Master si Vintage, dar si a gamei de haine si accesorii originale. Compania va crea in timp o retea de distributie in Franta, Monaco, Belgia si Luxembourg.

Paul Chedid a declarat despre visul sau de a se implica in dezvoltarea unui brand de motociclete: “Cand mi-a fost prezentata oportunitatea de a importa faimosul brand Indian, m-am aratat interesat imediat. Aceste motociclete sunt adevarate legende, au un design unic si sunt fabricate manual. Sunt foarte mandru de sansa oferita de a le importa si a le prezenta clientilor in showroom-ul nostru din Paris, acesta fiind un prim pas inaintea dezvoltarii unei retele de dealeri.”

Paul Chedid Automotive este o companie franceza specializata pe importul automobilelor americane Hummer, Cadillac si Corvette.

Paul Chedid Automotive | via Caradisiac

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.