Cauta in stiri

RSS Feed

salonul moto

Motociclism.ro anunta SMAEB X

Costi Radoi | 17.02.2012
Foto ©: smaeb - motociclism.ro

Si cum toata lumea moto astepta in sfarsit o vorba despre salonul de anul acesta, iata ca tocmai a sosit si noutatea din partea organizatorului:

"Ajuns la a X-a editie, SMAEB va avea loc in weekend-ul 21-22 Aprilie. Pentru a doua oara, evenimentul va avea loc la ROMAERO in Hangarul 107Vest.
SMAEB va fi deschis publicului Sambata intre orele 11 si 20 si Duminica intre orele 10 si 18:30. Pretul biletului de intrare va fi de 10 RON.

In paralel cu SMAEB se va desfasura si EXPOBIKE - Salonul de Biciclete si Accesorii 2012, ajuns la a III-a editie. EXPOBIKE III a avea loc in Hangarul 2 iar intrarea va fi gratuita. Traditional-ul STUNTSHOW, cu 2 reprezentatii pe zi la exterior si TATTOOSHOW - deja la a III-a editie - vor completa evenimentul. Pe pista amenajata la exterior va avea loc SCOOTER CUP organizat anual de catre revista SCOOTERFUN."

Pentru mai multe informatii, ce vor aparea ulterior, accesati: http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/673888-smaeb-x/

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.