Cauta in stiri

RSS Feed

Motociclistele din Marea Britanie vor sa doboare un nou record!

Ciprian | 06.08.2015
Foto ©:

600 de motocicliste vor sa se stranga pentru a dobora un nou record mondial asupra celei mai mari intalniri moto de tip feminin.

Femeile din intreaga Marea Britanie si Irlanda vor sa se stranga la Ace Café din Londra pe data de 16 august pentru a dobora recordul stabilit.

Organizatorii au declarat ca o multime de motocicliste au confirmat participarea dar se asteapta cat mai multe. Anul trecut, 221 de femei din Australia pe 190 motociclete au stabilit recordul mondial.

“Chemam toate motociclistele pentru a lua parte la doborarea recordului pentru cea mai mare intalnire de motocicliste. Nu conteaza ce pilotezi, toate femeile sunt asteptate.”, a spus organizatorul Sherrie Woolf.

“E timpul ca femeile sa arate ca locul lor nu este numai pe locul din spate al motociclistilor si ca unele dintre acestea iubesc touring-ul, off-road-ul si zilele de track day, la fel ca barbatii!”

Se va organiza un concurs cu premii constand in bilete MotoGP, service de motociclete, tricouri si diverse accesorii.

Motocicliste din lumea intreaga, uniti-va! :)

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.