Cauta in stiri

RSS Feed

strangeri de fonduri

Motociclistii danseaza pentru Mirela!

10.12.2008
Foto ©: Gabi Matei

Dupa ce s-au scos la licitatie in februarie 2008, dupa ce si-au scos la vanzare locurile de pasager de pe motocicletele lor in aprilie 2008, motociclistii din Bucuresti au pus la cale un nou eveniment caritabil pentru Mirela.

Aripile Mirelei s-au frant in august 2006, cand un accident cu motocicleta a aruncat-o in scaunul cu rotile. Neatentia unui sofer a lasat-o cu o fractura de coloana si cu sperantele naruite. Mirela nu a renuntat insa, iar prietenii ei motociclisti i-au fost alaturi, reusind sa stranga cei 30,000 Euro necesari implantului cu celule stem, implant care o poate scoate din acel scaun cu rotile.

Intoarsa din Beijing in luna octombrie, unde a avut operatia cu transplant de celule embrionare, Mirela a inceput sa isi simta picioarele! Are nevoie insa de tratamentul de recuperare locomotorie, care ajuta celulele noi sa se dezvolte si ii reda Mirelei mobilitatea picioarelor. Sansa ei sta in cele 10 sedinte de tratament, pe care le va urma in Franta, pe parcursul urmatorilor doi ani. O singura sedinta o costa intre 5 000 si 6 000 Euro, asa ca Mirela trebuie sa stranga acum aproximativ 60 000 Euro pentru a-si recapata viata si picioarele.

Motociclistii romani demonstreaza din nou ca sunt o comunitate unita si va invita la un eveniment cu totul special: BIKER DANCE, o petrecere cu strangere de fonduri si cu un concurs inedit de dans. Echipele inscrise deja vor dansa pentru Mirela si vor primi note de la juriu. Spectacolul consta in conditia principala impusa concurentilor: dansul se va face in echipament moto. Motociclistii va promit un spectacol plin de muzica si haz, creativ si dinamic, dansand acum pentru ca Mirela sa danseze mai tarziu.

Pentru ca motociclismul este, intr-un fel, un dans prin traficul romanesc, va invitam sa ii urmariti pe scena si sa donati la BIKER DANCE! Evenimentul are loc DUMINICA, 14 DECEMBRIE, in Club SILVER CHURCH (fost Preoteasa, parter), incepand cu orele 20:30. Clubul Silver Church este situat pe Calea Plevnei nr. 61, in spatele Operei Romane, langa Casa de Cultura a Studentilor.

Pentru mai multe detalii, intrati pe bikerdance.wordpress.com

Contact
Raluca Simion
+40722686534
ralucone@gmail.com

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.