Cauta in stiri

RSS Feed

inedit

Motociclistul prins pe YouTube - 3 luni de inchisoare!

21.10.2008
Foto ©:

Ieri v-am prezentat cazul unui motociclist britanic anchetat de catre politie in urma unor filme pe care acesta le-a pus pe site-ul Youtube. Sandor Ferenci din Oxford, in varsa de 28 de ani, a fost condamnat la trei luni de inchisoare dupa ce a postat un film in care a depasit viteaza legala, a mers pe contrasens si a facut wheelie, toate acestea pe drumurile publice pe motocicleta sa Yamaha R6.

Sergentul Bryan Smith al departamentului de politie Thames Valley declara despre acest caz: “Stilul de mers al acestei persoane este unul foarte periculos atat pentru el cat si pentru ceilalti participanti la trafic, reprezentand astfel un factor de risc.”

Ferenci a pus un prieten sa-i filmeze cascadoriile efectuate pe drumurile publice unde in lipsa unor probe solide, politia britanica a ajuns la concluzia ca acesta mergea cu peste 200 de km/h.

In plus fata de cele trei luni primate drept pedeapsa, britanicului i-a mai fost suspendat permisul de conducere pentru doi ani de zile si va fi obligat sa repete testul pentru carnet de sofer in viitor, decrarandu-se vinovat in instanta la cele doua acuzatii care i-au fost aduse. Mai jos puteti vedea videoclipul ce i-a adus motociclistului condamnarea.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.