Cauta in stiri

RSS Feed

competitii noi

MotoCzysz nu s-a calificat oficial la TTXGP

11.06.2009
Foto ©: Amadeus Photography

Din cauza unor probleme tehnice ramase inca necunoscute, MotoCzysz E1pc nu a reusit sa efectueze in timp util un tur complet de circuit pe parcursul celor doua sesiuni de antrenamente cronometrate ale competitiei TTXGP de la Isle of Man.

Regulamentul stipuleaza faptul ca pentru a lua startul in prima cursa destinata exclusiv motocicletelor electrice, orice echipa trebuie sa demonstreze ca modelul inscris in competitie poate parcurge un tur complet de circuit in sub 50 de minute.

Se pare ca Michael Czysz, fondatorul companiei MotoCzysz, se confrunta cu aceleasi probleme care l-au impiedicat acum cativa ani sa intre in MotoGP cu ambitiosul prototip C1.

In ciuda faptului ca pana la cursa cea mare nu mai sunt programate sesiuni de antrenamente oficiale, alti participanti considera ca regulamentul va fi schimbat din mers pentru a nu dauna spectacolului.

Edward West, presedintele Mission Motors, a declarat: "Ceea ce se va intampla pana la urma este ca toate echipele care au efectuat cel putin un tur in calificari vor fi lasate sa concureze, si asta ii include pe MotoCzysz. Atmosfera intre echipe este mai mult de camaderie decat de competitie, si noi, la fel ca toti oficialii cursei, speram sa-i vedem in finala."

Via I Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.