Cauta in stiri

RSS Feed

parteneriate

MotoGP live pe Digi Sport, pana in 2012!

21.07.2009
Foto ©: Nelu Banica

Dupa cum anticipam inca de la mijlocul lunii mai, MotoGP va fi in sfarsit transmis de catre o televiziune in Romania. Astfel, noul post sportiv al companiei RCS & RDS, Digi Sport, va transmite in exclusivitate in perioada 2009 - 2012, Campionatul Mondial de Motociclism Viteza.

Postul va incepe emisia pe data de 23 iulie, fapt ce inseamna ca pasionatii curselor vor putea urmari la TV urmatoarea etapa, ce va avea loc pe 26 iulie la Donington Park in Marea Britanie. Se vor putea urmari transmisiuni in direct ale sesiunilor de antrenament, ale calificarilor si curselor de la toate clasele (MotoGP, 125cc, 250 cc).

Teo Avramescu (foto), Director Departament Sport al noului post, a declarat ca se vor include in grila de programe si cursele MotoGP anterioare. ”Digi Sport este un proiect care s-a construit in jurul ideii de performanta. Dorim sa oferim publicului un post TV in care vedeta principala sa fie sportul de calitate”. ”Avem in vedere si preluarea de materiale video de la competitiile moto din tara, mai ales ca sunt sportivi romani care au reusit performante notabile in afara tarii, precum si competitii, in special de enduro, cu mare impact in exterior” a tinut sa precizeze Teo Avramescu.

Noul canal de televiziune cu profil sportiv va emite 24/7 si va putea fi receptionat, la lansare, in intreaga retea de televiziune prin cablu si satelit a companiei RCS & RDS, liderul serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania, extinsa pe teritoriul intregii tari.

Digi TV

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.