Cauta in stiri

RSS Feed

contracte

MotoGP va fi transmis de Digi Sport!

Paul Lozba | 14.05.2009
Foto ©: Dorna Sports

Dupa ce timp de 3 etape toti pasionatii de MotoGP au fost nevoiti sa apeleze la solutii alternative pentru a viziona cursele, incepand cu a cincea etapa acestia vor avea o noua varianta mai la indemana. Conform surselor noastre, Digisport, televiziunea de sport a companiei RCS & RDS, va transmite incepand cu 31 mai, Campionatul Mondial de Motociclism Viteza.

Astfel, prima etapa transmisa va fi Marele Premiu al Italiei de la Mugello, iar pasionati vor putea viziona atat calificarile cat si cursele celor 3 clase: 125, 250 si MotoGP. Desi initial parea o certitudine faptul ca TVR va semna contractul cu cei de la Dorna Sports, din mai multe motive acest lucru nu s-a mai intamplat,  acesta fiind pierdut in favoarea unei televiziuni noi, Digisports.

Nu avem informatii daca postul va fi transmis exclusiv in reteaua RCS sau va fi preluat si de alti distribuitori. Dorna Sports nu a facut inca nici un anunt oficial in ceea ce priveste un contract cu DigiSport. Vom reveni cu mai multe detalii.

Bookmark and Share
Motogp by Calin on 14.05.2009
Era si timpul sa transmita un canal de televiziune roman, pana acum m-am chinuit cu tot felul de programe internationale..
Motogp by marin v. on 15.05.2009
Sa vazut din nou lipsa de profesionalism la tvr
MotoGP by CEZAR MIHAILEANU on 18.05.2009
N-a iesit cu ciubuc ? Bine ca o televiziune a vazut ca unui anumit segment din inca locuitorii acestei tari le lipseste un sport cinstit. BRAVO celor care aduc MotoGP romanilor.
motogp by cristi on 25.05.2009
nui bai ca nul vad live dau search pe net si descarc torrentul,si vad cursa ca omu.
tvr? kaka by bobi on 31.05.2009
Bine ca platim abonament radio tv TVR-ului, gam-as poola-n ei ! Da fotbal este cat de mult, de zici ca asta-i singuru sport.
suna a abureala by romquaker on 12.06.2009
Cred ca ar fi normal sa insistati pe langa cei de la Digi sa faca lamuriri suplimentare. Sunt abonat Digi, am grila aproape full, nici un anunt, nici un promo, nu publicitate, nimic. Pare un anunt frectionist. Cat despre tvr... Nici nu poate fi comentata jena lor... http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_catre_tvr_pentru_transmiterea_competitiei_motogp-p15743050.html
motogp by japonezu on 14.06.2009
Pana acum am vazut pe ,,tvants''iar astazi nu mai mere si nu stiu de ce,am verificat si alte posturi si merg in afara de ,,eurosport france 1:am dat start la eurosport france 2 si mere,care este treaba ,daca stie cineva pe ce pot sa mai dau sa vad si eu motogp
Nu e abureala dar incepe din August by Paul on 24.06.2009
Digisport va avea un concept diferit de ce este acum pe piata. "Vom avea si emisiuni de analiza, dar de alt tip, vom merge pe latura pur sportiva", explica Avarmescu. Jurnalele de sport vor fi in genul celor de la Eurosport 2 si doar seara vor avea prezentator. Accentul va fi si aici pe informatie si imagine, mai putin pe scandal si can-can. La asta vor contribui si drepturile pentru campionatul spaniol si cel german, plus moto GP si turnee de tenis, detinute tot de RCS.
gp...motogp by sirbrici on 23.07.2009
a dat domnu` . DIGI are numa de castigat cu chestia asta. Bravo , pana in 2012 aveti asigurat o grada de abonati :))
motogp by darren on 06.10.2009
Sunt cel mai mare fan Valentino Rossi. Abia astept transmisiunile Digi Sport.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.