Cauta in stiri

RSS Feed

excursii offroad

Motomania Endurofun la Curtea de Arges

29.04.2009
Foto ©: Motomania

Ajunsa la a IV-a editie, intrunirea prieteneasca Motomania Endurofun isi propune sa reuneasca, in 2009, un numar si mai mare de participanti, pasionati de motociclismul off-road, dar nu numai. Endurofun-ul va avea loc la Curtea de Arges, intre 16 si 17 mai, iar echipa organizatoare - Motomania - e pregatita sa raspunda, inca o data, apetitului de enduro al motociclistilor din toate colturile tarii.

Noutatile editiei constau in organizarea unui prolog pe traseu de 1 km in ultima zi, precum si introducerea unei noi sectiuni, dedicate pasionatilor de touring.

Doua trasee de dificultati diferite - “Open” si “Profi” - vor provoca participantii sa-si testeze limitele fizice si psihice sambata, 16 mai, urmand ca seara aceleiasi zile sa fie rezervata gratarelor si chefului. Ziua de duminica, 17 mai, va include o speciala distractiva (cu sarituri, obstacole si probe de viteza), nu foarte grea, dar suficient de incitanta pentru privitorii de pe margine.

Intalnirea e destinata atat participarilor individuale – in cazul traseului “Profi”, cat si echipelor - asteptate sa intre in competitie la “Open”. Ambele rute vor fi marcate pe GPS, iar traseul de hobby va fi marcat inclusiv cu benzi. Cei inscrisi pentru traseul de hard-enduro vor avea de parcurs intre 80 si 100 de km, in timp ce aceia care vor alege sa participe in proba de “Open” se vor intrece in rapiditate pe o distanta de circa 60 de km.

Noutatea principala a editiei consta in faptul ca pasionatii de touring sunt si ei invitati sa participe
; ii asteapta 200 de km de traseu in jurul lacului Vidraru si 2 seri distractive alaturi de enduristi. Echipa Motomania va oferi sprijin in gasirea locurilor de cazare, in perioada premergatoare evenimentului.

Inscrierile si predarea GPS-urilor pentru introducerea rutelor se vor face la fata locului, incepand de vineri dupa-amiaza (15 mai), pana sambata dimineata, la ora 9.00. Taxa de participare este de 150 de ron, iar participantii la sectiunea touring au accesul gratuit.

Organizatorii pun la bataie premii in valoare de peste 1000 de euro, precum si diplome pentru toti participantii. La categoria “Profi”: locul 1 primeste un kit KTM graphics de 300 de euro, locul 2 o casca enduro Airoh Stealth, iar locul 3, cizme enduro de la Diadora. La categoria “Open”, premiile constau in vouchere-cadou cu valori cuprinse intre 100 si 300 de euro.

Pentru reguli si mai multe detalii legate de eveniment, doritorii sunt invitati sa contacteze echipa Motomania (tel. 021.232.30.50).

Motomania EnduroFun este o intalnire prieteneasca organizata anual pentru iubitorii de iesiri enduro, indiferent de nivelul de pregatire. Primele editii EnduroFun, din 2006 si 2007, au avut loc la Curtea de Arges, iar editia din 2008 s-a desfasurat la Breaza. Un numar cuprins intre 50 si 70 de participanti pe fiecare editie s-au alaturat initiativei Motomania. Incepand din 2009, evenimentul poarta un nou nume: Motomania EnduroFun & Touring.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.