Cauta in stiri

RSS Feed

intruniri moto

Motorfest Iasi 2009 - a cincea editie

06.09.2009
Foto ©: East Side Dogs M.C.

Intrunirea motociclistilor de la Iasi revine in forta anul acesta cu a cincea editie, festival ce se va desfasura in perioada 11-13 septembrie la Tabara Ciric si care se anunta a fi cel mai mare eveniment moto din zona Moldovei!

Clubul East Side Dogs M.C. in parteneriat cu Primaria si Casa de Cultura a Studentilor din oras organizeaza Motorfest Iasi 2009, adica trei zile de distractie maxima si atmosfera incendiara pe malul lacului Ciric cu si pentru pasionatii de doua roti.

Concertele de vineri seara au drept cap de afis pe cei de la Fara Zahar si Rava. Dupa parada motociclistilor de sambata si obisnuitele concursuri din camping vor urca pe scena formatii precum Constant Motion, Soundcheck & Canaf, Skepsys, Bucovina si Trooper.

Cazarea se poate face la casute sau la cort, in functie de preferinte, existand aproximativ 100 de locuri libere in cabanute specifice unei tabere scolare la pretul de 20 lei pentru o singura persoana per noapte. Rezervarile se fac la numerele de telefon 0722/654182 (Florin) sau 0721/535377 (Orestte).

Biletul de intrare valabil pentru toate cele trei zile de festival va costa 20 de lei. Pentru a putea viziona hartile orientative cu singura cale de acces catre locatia intrunirii (drumul spre Aeroportul International Iasi) dar si multe alte detalii accesati blog-ul Motorfest Iasi 2009.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.