Cauta in stiri

RSS Feed

emisiuni radio

Motorsport On Air la Sport Total FM

Paul Lozba | 15.10.2009
Foto ©: Sport Total FM

Motorsport On Air, singurul radio show dedicat sportului cu motor, te asteapta in aceasta saptamana cu cele mai noi informatii. Emisiunea este transmisa live pe Sport Total FM in fiecare vineri de la ora 19:00.

Editia din 9 octombrie ii are ca invitati pe Marco Tempestini si Mani Gyenes iar din subiectele prezentate mentionam performanta echipajului Marco Tempestini / Dorin Pulpea, cei doi au devenit weekendul trecut castigatorii Cupei Est Europene de Raliuri, si participarea romaneasca in Raliul Marocului etapa din Campionatul Mondial de Rally-Raid

Toti ascultatorii care vor reusi sa intre in direct dupa ora 19.40 si vor discuta cu moderatorii despre temele din emisiune vor primi tricouri si sepci Dunlop. Telefoanele la care puteti suna in timpul emisiunii sunt: 0730 001 058 si 0752 221 058.
 
Motorsport On Air este o emisiune prezentata de Razvan Codorean, sustinuta de Borsec - Izvor de energie - si  produsa de Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Sport Total FM

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.