Cauta in stiri

RSS Feed

MOTUL - training tehnic pentru motociclisti

Ciprian | 01.06.2016
Foto ©:

Salutare,

Putem pune ulei de masina in motocicleta? Ce vascozitate punem cand este foarte cald? Cand schimbam uleiul si cum trebuie sa arate cand in scoatem din motocicleta?

Pentru ca de foarte multi ani discutam despre lubrifianti, despre vascozitati si alte caracteristici tehnice pe care uleiurile pentru motociclete trebuie (sau nu trebuie) sa le aiba, am decis organizarea unui Training Tehnic MOTUL deschis publicului larg... adica motociclistilor dornici de cunoastere. Cursul este oferit de catre MOTUL Romania impreuna cu SCHUMOTO, in calitate de importator si distribuitor oficial gama moto, si este sustinut de catre Doru Atmacof - Manager Tehnic Motul Romania.

Pe durata a aproximativ doua ore, vom trece in revista istoria Motul si realizarile acestul brand de-a lungul timpului, vom intelege care sunt principalele atributii ale unui lubrifiant pentru motociclete, vom discuta si despre certificari, pentru ca in final sa stim cum sa "citim" si sa alegem cea mai buna varianta pentru o anumita motocicleta. Cursul este deschis, interactiv, astfel ca orice intrebare va primi un raspuns pertinent, argumentat.

Cursul va avea loc JOI, de la ora 19, la sediul SCHUMOTO din Bucuresti, ROMEXPO Pavilion F. (accesul la locatie de face incepand cu ora 18:30!). Intrarea se face prin Bulevardul Expozitiei, poarta C, vis-a-vis de Univ. Romano-Americana.

Cei care doresc sa participe sunt rugati sa confirme aici, pentru o mai buna organizare din partea noastra.

http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/738559-motul-training-tehnic-pentru-motociclisti/

Cu stima,

Echipa SCHMOTO

www.schumoto.ro

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.